Revysoft

Eazit

Key factoren voor het MKB om in 2024 effectief te blijven ondernemen.

Wat is er nodig om te mogen blijven ondernemen terwijl IT en Security wet- en regelgeving blijft veranderen?

Ons deelnemersprofiel

Directie en IT eindverantwoordelijke

Nederland

MKB

Bedrijven met serieuze groeiambitie

Uitdagingen op het ondernemersklimaat

In 2024 staat het MKB voor een reeks uitdagingen die van invloed zullen zijn op het ondernemersklimaat. De IT-omgeving evolueert en het aantrekken van gekwalificeerde medewerkers wordt een steeds grotere opgave. Tegelijkertijd treedt het NIS2 Directive in werking in diverse sectoren, wat bedrijven dwingt om te voldoen aan nieuwe IT- en securitywet- en regelgeving.

 

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan ons toonaangevende benchmark onderzoek, waar we de cruciale key-factoren analyseren die essentieel zijn voor effectief ondernemen in 2024. Door inzicht te krijgen in de impact van veranderende wet- en regelgeving, de complexiteit van IT, en de uitdagingen op personeelsgebied, kunnen we samen de optimale strategieën voor succes identificeren, zodat MKB bedrijven zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet – hun kernactiviteiten

 

Voordelen van deelname

Benchmarking wordt gedefinieerd als het proces waarbij producten, diensten en processen worden vergeleken met die van organisaties die bekend staan als leiders in één of meer aspecten van hun activiteiten. Benchmarking biedt de nodige inzichten om u te helpen begrijpen hoe uw organisatie zich verhoudt tot vergelijkbare organisaties, zelfs als ze zich in een ander bedrijf bevinden of een andere groep klanten hebben.

 

Benchmarking kan organisaties ook helpen bij het identificeren van gebieden, systemen of processen voor verbeteringen, hetzij incrementele (continue) verbeteringen of ingrijpende verbeteringen (re-engineering van bedrijfsprocessen).

Unieke inzichten

Vergelijk jezelf met jouw vakgenoten. 

Een eigen rapport

Krijg inzichten in je eigen uitkomsten.

Continue leren

De resultaten van het onderzoek worden constant geactualiseerd.

Belangrijke thema's

Efficiënt Werken en Ondernemen

Onderzoek naar gestroomlijnde werkprocessen en kernactiviteiten van MKB-bedrijven.

Cybersecurity en IT-Integratie

Analyse van digitale risico's, integratie van IT-processen en bedrijfsactiviteiten.

Focus op Kerntaken

Verkenning van kerntaken en waardecreatie in relatie tot bedrijfsprocessen.

Toekomstbestendigheid

Onderzoek naar voorbereiding op uitdagingen zoals wetgeving, technologische innovatie en groei.

Over Eazit

Stap binnen in de wereld van Eazit: Jouw ultieme partner voor een geoptimaliseerde werkplek. Wij zijn dé toonaangevende naam op het gebied van IT, internet en telecom, met een speciale focus op het MKB. Van eigentijdse werkplekken tot essentiële infrastructuur en volledig geïntegreerde communicatie. Met een toegewijd team en een breed scala aan oplossingen, staan wij aan je zijde om digitaal samenwerken te stimuleren en online mogelijkheden te benutten. Werk slimmer, niet harder, met Eazit als jouw betrouwbare partner.