Revysoft

Recruitment Maturity Checker

De grootste (en enige) recruitment benchmark van Demo Day 2024; Ervaar nu zelf de meest effectieve sourcing methode op dezelfde manier als jouw kandidaten

Ons deelnemersprofiel

Deelnemers: 250+

Demografie: Recruitment professionals

Bereik: Van der Valk Utrecht

Distributie: 4-6-2024

Doe de Maturity Check en haal direct je rapport op bij onze stand (Rij D)

Neem een duik in onze sourcing oplossingen en ontdek tegelijkertijd of jouw volwassenheidsniveau en recruitment processen overeenkomen met de kennis en ervaring van alle deelnemende recruitment professionals aan Demo Day 2024.

Haal jouw rapport op bij onze stand en we leggen je graag uit hoe dit proces jou in staat stelt om jouw eigen Recruitment en Sourcing processen te transformeren; ontsluit 47% proces lagere hire costs en haal bijna 67% meer kandidaten uit de anonimiteit.

Voordelen van deelname

Young startups business meeting to discuss the situation on the marketing in the meeting room. Business teamwork meeting concept.

Unieke inzichten

Krijg toegang tot een gepersonaliseerd benchmarkrapport, zorgvuldig samengesteld om uw organisatie te vergelijken met uw peers.

Persoonlijk gesprek

Bereid u voor op diepgaande inzichten en praktische aanbevelingen, perfect afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie, gepresenteerd door onze expert.

Continue leren

Blijf voorop lopen met directe toegang tot de nieuwste onderzoeks-resultaten.

Belangrijke thema's

De ideale situatie voor recruiters

Recruitment volwassenheid

Arbeidsvoorwaarden

Ontwikkeling & Carrière

Over Revynu

Revynu transformeert de betrokkenheid van kandidaten, cruciaal voor talentwerving, recruitment en retentie. Ga verder dan alleen vacatures; activeer toekomstige werkzoekenden via vraaggeneratie en zet ze om in gekwalificeerde kandidaten. Met behulp van benchmarketing verbindt ons platform je voortdurend met topprofielen.
 
Begrijp demografieën door onderzoeksgedreven kennisdeling, en krijg inzichten om concurrenten te overtreffen. Aanpasbare kanalen zorgen voor een goede aansluiting en integratie met HR-automatiserings- en CRM-tools, waardoor de wervingskosten met 47% worden verlaagd. Transformeer je recruitmentstrategie met Revynu voor ongeëvenaard succes.