Revysoft

Hoe IT-infrastructuur het innovatievermogen van bedrijven in Nederland gaat versnellen

Drie essentiële fundamenten voor 2024

Ons deelnemersprofiel

Directie, eindverantwoordelijke Innovatie & IT

Nederland

100 – 1500 FTE

Organisaties met een groot innovatievermogen

Optimaliseer Innovatie met Krachtige IT

Welkom bij ons innovatieve benchmarkonderzoek, waarin we de essentiële rol van IT in het bevorderen van bedrijfsprestaties en het stimuleren van innovatie in Nederlandse organisaties onderzoeken. Bij Proxsys begrijpen we dat de kwaliteit van IT een cruciale factor is voor zowel efficiëntie als innovatievermogen in het snel evoluerende zakelijke landschap.

De Strategische Impact van IT op Bedrijfsprestaties

In een tijdperk waar technologische vooruitgang de bedrijfsvoering transformeert, hebben organisaties die investeren in geavanceerde IT-oplossingen verschillende kritieke uitdagingen overwonnen. Van geoptimaliseerde bedrijfsprocessen tot datagedreven besluitvorming, deze organisaties ervaren voordelen die de basis vormen voor zowel stabiele prestaties als innovatieve vooruitgang.

 

Wereldwijd hebben gerenommeerde instanties zoals de Boston Consulting Group en McKinsey & Company uitgebreid onderzoek verricht naar de relatie tussen IT-investeringen, bedrijfsprestaties en innovatievermogen. Hun bevindingen tonen aan dat organisaties met een goed geoptimaliseerde IT-structuur niet alleen beter presteren, maar ook wendbaarder zijn in het aangaan van innovatieve uitdagingen. Tegelijkertijd wijzen de bevindingen op aanzienlijke risico’s voor organisaties die niet actief innoveren, waaronder concurrentienadeel en klantverlies. Deze inzichten onderstrepen niet alleen het belang van IT-optimalisatie, maar dienen als een krachtige motivatie voor organisaties om proactief te innoveren

 

Focus op Innovatie met Ons Onderzoek in 2024

Als deelnemer aan ons benchmarkonderzoek verkrijgt u diepgaand inzicht in hoe organisaties IT met succes inzetten om hun innovatievermogen te versterken. Ontdek hoe geoptimaliseerde IT niet alleen operationele efficiëntie verbetert, maar ook een katalysator is voor een innovatief bedrijfsecosysteem.

 

Na uw deelname ontvangt u niet alleen een persoonlijk en geanonimiseerd rapport, maar ook een strategische gids om specifieke IT-uitdagingen het hoofd te bieden en innovatie te versnellen. Dit rapport biedt inzichten die de basis vormen voor een geoptimaliseerde toekomst, waarin uw organisatie niet alleen excelleert maar zich ook onderscheidt in het innovatielandschap van Nederland.

Voordelen van deelname

Young startups business meeting to discuss the situation on the marketing in the meeting room. Business teamwork meeting concept.

Unieke inzichten

Vergelijk jezelf met vakgenoten.

Een eigen rapport

Krijg inzichten in jouw eigen resultaten.

Continue leren

De resultaten van het onderzoek worden voortdurend geactualiseerd.

Belangrijke thema's

Innovatietechniek

Vooruitzichten en mogelijkheden die de technologische landschappen bieden

Innovatiecultuur

De mate waarin medewerkers worden aangemoedigd om creatief te zijn en nieuwe oplossingen bij te dragen

Innovatiebeheer

Op welke manier gaan de visie op IT-belied en het innovatievermogen van organisaties hand in hand

Over Proxsys

Wij weten hoe het ICT-landschap van de toekomst eruitziet. Deze toekomst ligt voornamelijk in de cloud. Maar we begrijpen ook dat veel gebruikte applicaties nog niet online beschikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat deze twee werelden naadloos op elkaar aansluiten op een veilige en geautomatiseerde manier die écht werkt. Wij hebben de volledige IT-infrastructuur in eigen beheer. Zo zijn alle systemen feilloos op elkaar afgestemd en heb jij als klant slechts één aanspreekpunt voor al je IT-gerelateerde zaken. Hiermee kiest een organisatie voor betrouwbaar, feilloos en veilig werken met de allerbeste automatisering. Dat is de Alles-of-Niets aanpak van Proxsys.