Revysoft

Key factoren om Marketing & Sales conversie te maximaliseren in B2B services

3 unieke B2B Services factoren om de ROI te verhogen voor datagedreven M&S

Ons deelnemersprofiel

Sales en Marketing leiders

Internationaal

B2B services

Bedrijven met serieuze groeiambities

De transformatie

Terwijl B2C-bedrijven al op de trein van de snelle transformatie naar data-gedreven marketing en verkoop zijn gesprongen, lijkt ‘B2B-diensten’ een van de laatste te zijn om in te stappen. En nee, we hebben het niet over het afstemmen van SEA en SEO of inbound marketinginspanningen. Enkele statistieken en inzichten van B2B-dienstenleiders:

Maar liefst 71% erkent de onmogelijkheid om te strategiseren met behulp van klant- en marktgegevens

Slechts 4% beoordeelt het gebruik van collectieve verkoop- en marketinggegevens als “voldoende”

81% geeft aan dat het verbeteren van hun huidige afstemming tussen marketing en verkoop essentieel is voor directe groei

Adviesbureaus, IT-dienstverleners en technische diensten worden momenteel geconfronteerd met een verschuiving van persoonlijke netwerkverkoop naar centraal georganiseerde digitale en geautomatiseerde marketing en verkoop, in combinatie met steeds complexere kopersdynamiek binnen prospectorganisaties.

 

Deze benchmark tussen senior marketing- en verkoopleiders biedt een insiderbeeld van hoe collega’s trends, moeilijkheden, kansen en keuzes benaderen rond de transformatie naar data-gedreven digitale marketing. Door te leren van degenen die de weg wijzen, kunnen bedrijven in B2B-diensten hun marketing- en verkoopmix verbeteren en zich richten op groei.

Voordelen van deelname

Young startups business meeting to discuss the situation on the marketing in the meeting room. Business teamwork meeting concept.

Unieke inzichten

Vergelijk jezelf met vakgenoten.

Een eigen rapport

Krijg inzichten in jouw eigen resultaten.

Continue leren

De resultaten van het onderzoek worden voortdurend geactualiseerd.

Belangrijke thema's

Onderling verbonden fasen gecoördineerd door marketing en sales

Verzamelen van markt- en klantdata

Marketing- en sales technologie en kanalen mix

Onderling verbonden marketing- en salesprocessen

Over Revynu

Wij zijn experts op het gebied van benchmarking. We helpen bedrijven om interne en externe metrics te vergelijken om gebieden voor verbetering en best practices te identificeren. Onze uitgebreide benchmarking oplossingen (of BaaS – Benchmarking as a Service) bieden waardevolle inzichten in het gedrag van klanten en markttrends op persoonlijk niveau, waardoor onze klanten data-gedreven beslissingen kunnen nemen en voorop kunnen blijven lopen op de concurrentie.